تبلیغات متنی
آزمون علوم پایه دامپزشکی
ماسک سه لایه
خرید از چین
انجام پروژه متلب
حمل خرده بار به عراق
چت روم
ایمن بار
Bitmain antminer ks3
چاپ ساک دستی پلاستیکی
برتر سرویس
لوله بازکنی در کرج
تورهای مسافرتی و گردشگری سفری دیگر 02188851080

تورهای مسافرتی و گردشگری سفری دیگر 02188851080

تورهای داخلی و خارجی_ آسیایی و اروپایی_ رزرو هتل و مشاوره رایگان 02188851080

دیدنی های کوالالامپور

دیدنی های کوالالامپور

دیدنی های کوالالامپور

در این جا با برخی از دیدنی های کوالالامپور و مراکز تفریحی این شهر آشنا می شوید.

 دیدنی های مالزی

دیدنی های مالزی

جاهای دیدنی کوالالامپور

برج های دوقلوی پتروناس کوالالامپور

از دیدنی های کوالالامپور می توان به این دو برج را شرکت های هازامای ژاپن (Hazama Corporation) و سامسونگ (Samsung Engineering & Construction) COinStruction و کادونگ از کره ی جنوبی ساخته اند و تا قبل از ساخته شدن برج یک صد و یک طبقه ی تایپه (Taipeii ۱۰۱) و برج العرب دبی، بلندترین برج های دنیا محسوب می شدند؛ هر چند که به عنوان برج های دوقلوی اداری، هنوز هم بلندترین برج های دنیا هستند. ارتفاع این برج های ۸۸ طبقه تا پشت بام، ۳۷۸/۶ متر و تا انتهای آنتن، انجام شده در جهان و به عمق ۱۲۰ متر است. در ساخت این ساختمان ها برج های دوقلوی پتروناس (Twin Towers) ; (Petronas Twin Towers) این دو برج را شرکت های هازامای ژاپن (Hazama Corporation) و سامسونگ Kukdong) ، (Samsung Engineering & Construction)) از کره ی جنوبی ساخته اند و تا قبل از ساخته شدن برج یک صد و یک طبقه ی تایپه (Taipeii ۱۰۱) و برج العرب دبی، بلندترین برج های دنیا محسوب می شدند؛ هر چند که به عنوان برج های دوقلوی اداری، هنوز هم بلندترین برج های دنیا هستند.

ارتفاع این برج های ۸۸ طبقه تا پشت بام، ۳۷۸/۶ متر و تا انتهای آنتن،انجام شده در جهان و به عمق ۱۲۰ متر است. در ساخت این بنا از بتون خاصی استفاده شده است که در معماری آسیایی، بسیار استفاده می شود و استحکام زیادی دارد. طراحی برج ها به شکل ستاره ی هشت ضلعی، با الهام از هنر اسلامی و نمای خارجی آن از شیشه و صفحات فولاد ضدزنگ است. یکی از برج ها متعلق به شرکت نفتی پتروناس(PetrOnaS)، سرمایه گذار عمده ی این مجموعه و شرکت های کوچک تر وابسته به آن است و در برج دیگر، نمایندگی شرکت های مختلفی از قبیل دفتر انگلیسی زبان خبرگزاری الجزیره، آی بی ام(IBM) مایکروسافت(Microsoft)، رویترز (Reuters)، بوئینگ (Boeing) و …، واقع اند. پل ارتباطی این دو برج نیز که بین طبقات ۴۱ و ۴۲ آن قرار گرفته است، بلندترین پل دو طبقه ی دنیا محسوب می شود. آسانسورهای برج ها بازدیدکنندگان را تا پل بین دو برج در طبقه ی ۴۱ بالا می برند؛ ولی بازدید عمومی از طبقات امکان ندارد.

برای رفتن به محل پل برای بازدید، صبح ها برگ نوبت رایگان توزیع می شود. در مجموعه ی برج های دوقلو، یکی از بزرگترین مجتمع های تجاری مالزی به نام سوریا کی۔ ال .اسی . سی (SuriaKLCC) واقع است. سوريا(Suria) در زبان مالایی، به معنای نور خورشید (Sun Shine) است. این مجتمع، شامل شش طبقه از برج هاست و فروشگاه هایی با اجناس لوکس و مارک دار، چند رستوران و کافه، سینمایی با دوازده سالن نمایش، سالن اجرای موسیقی، نمایشگاه آثار هنری و یک مرکز تحقیقات علمی دارد.و یکی از بهترین گزینه ها برای بازدید در تور مالزی است.

برج های دوقلوی پتروناس کوالالامپور - دیدنی های کوالالامپور

برج های دوقلوی پتروناس کوالالامپور – دیدنی های کوالالامپور

 

ساختمان پارلمان مالزی

یکی از ساختمان های کوالالامپور ساختمان پارلمان مالزی می باشد که در محوطه ی باغ قرار گرفته و محل استقرار مجلس مالزی است. این بنا از دو قسمت تشکیل میشود؛ ساختمان اصلی در سه طبقه و یک برج هفده طبقه که دفاتر نمایندگان در آن قرار دارد. در سال ۱۹۵۹، آقای تونکو عبدالرحمن (Tunku Abdul Rahman) اولین نخست وزیر مالزی، پیشنهاد ساخت این ساختمان را ارایه داد و در سال ۱۹۶۳، ساخت آن به پایان رسید و مورد بهره برداری قرار گرفت.

برج کوالالامپور Kuala Lumpur Tower

یکی از دیدنی های کوالالامپور این برج که به نام های مناره ی کوالالامپور (Menara Kuala Lumpur) و یا برج کیال (KL ToWer) نیز نامیده می شود،است. در سال های ۱۹۹۵-۱۹۹۱ به عنوان برج مخابراتی ساخته شد. ارتفاع تا سقف، ۳۳۵ متر و تا انتهای آنتن، ۴۲۱ متر است. دارای دو بخش اصلی است؛ سالن بازدید و رستوران گردان که توسط هنرمندان ایرانی، آیینه کاری شده است. بازدیدکنندگان می توانند در رستوران گردان سری آنگ کاسا نزدیک نوک برج است، غذا بخورند. برج کوالالامپور با رستوران گردان خود و چشم انداز زیبای آن از شهر، یکی از جاذبه های گردشگری کوالالامپور به شمار می آید. از دیگر استفاده های رسمی شد . این برج، رصد کردن ماه از بالای آن و اعلام شروع ماه رمضان برای مسلمانان مالزی است. برج کوالالامپور، پس از برج میلاد در تهران (با ارتفاع ۴۳۵ متر)، پنجمین برج بلند دنیا است

 مرکز تجارت جهانی پوترا کوالالامپور

این ساختمان، محل رسمی برگزاری همایش ها و نمایشگاه های مالزی است که در طی سال های ۱۹۸۱-۱۹۸۴ ساخته شده است.  نخست وزیروقت، دکتر ماهاتیرمحمد در سال ۱۹۸۵، این مرکز را افتتاح کرد۔ مسابقات بین المللی قرائت قرآن در مالزی نیز همه ساله در این مکان برگزار می شود.

بنای سلطان عبدالصمد

این بنا در میدان استقلال (Dataran Merdeka) شهر، واقع است. طراحی و ساخت این ساختمان، در سال های ۱۸۹۷-۱۸۹۴ توسط نورمن (A.CNOrman) انگلیسی صورت گرفته است. گنبد مسی این ساختمان و برج ساعت چهل متری آن، این بنا را به چشم اندازی شاخص در شهر تبدیل نموده است. بسیاری از وقایع تاریخی کشور، مانند به اهتزار در آمدن پرچم مالزی (مالایا در آن زمان) در سی و یکم آگوست کسب استقلال این کشور و یا مراسم اول ژانویه ی ۱۹۸۲ که طی آن، ساعت در ایالت های مالزی غربی،صباح (abah ساراواکی (Sarawak) و سنگاپور به شکلی واحد و استاندارد درآمد,در برابر این ساختمان انجام گرفته است.

میدان استقلال

این میدان که روبه روی بنای ساختمان سلطان عبدالصمد است و زمانی زمین بازی کریکت(Cricket) افسران انگلیسی بوده است، محل به اهتر از در آمدن پرچم مالزی در ۱۹۵۷ است و پس از آن، هر سال، رژه ی استقلال کشور در این محلی برگزار می شود. میله ی نود و پنج متری پرچم این از بلندترین میله های پرچم دنیا، در انتهای جنوب میدان قرار گرفته است. بسیاری از بناهای تاریخی شهر مانند موزه ی تاریخ ملی,کتاب خانه ی شهر ، ساختمانی مربوط به سال ۱۹۰۹ ، کلیسای جامع سنت ماری آنجلیکا (Maryis Angelican Cathedral) و ساختمانی به سبک گوتیک، با قدمتی بیش از صد سال، در اطراف این میدان قرار دارند.

بنای یاد بود ملی National Monument) (Tugu Negara))

این بنای یادبود که در نزدیکی ساختمان پارلمان مالزی قرار گرفته، به منظور بزرگ داشت یاد کسانی که در راه آزادی کشور مالزی، به خصوص در جریان جنگ جهانی دوم و اشغال کشور توسط ژاپنی ها، جان خود را از دست داده اند، ساخته شده است. بنای ملی، در واقع، مجسمه های هفت سرباز است که پرچم کشور را حمل می کنند و هر یک از آنها تداعی کننده ی رهبری، رنج، اتحاد،هوشیاری، قدرت، شجاعت و فداکاری در دوران جنگ هستند. این مجسمه های برنزی با ارتفاع پانزده متر و پایه ای گرانیتی، بزرگترین گروه مجسمه ی برنزی جهان است و مجسمه ساز اتریشی، فلیکس ولدون(Felix de Weldon)، آنها را طراحی کرده و ساخته است. پس از یک بمب گذاری و تخریب قسمتی از این بنا، این مکان نرده گذاری شد و تحت حفاظت نگهبانان قرار گرفت. هر سال در روز سی و یکم جولای (روز قهرمانان)، مراسمی خاص با حضور مقامات و فرماندهان کشور در این مکان برگزار می شود.

بنای یاد بود ملی - دیدنی های کوالالامپور

بنای یاد بود ملی – دیدنی های کوالالامپور

 

فواره ی ملکه ویکتوریا (Queen Victoria Fountain)

این فواره در مقابل ساختمان سلطان عبدالصمد ییل قرار دارد و یادبودی است از دوران انگلستان بر کشور مالزی.انگلستان بر کشور مالزی کاخ سلطنتی، محل رسمی اقامت پادشاه مالزی است و در محوطه ای با مساحت یک صد و ده هزار مترمربع، در شیب تپه ای در منطقه ی پتالینگ، نزدیک رودخانه ی کلانگ و در خیابان سید(Jalan Syed)، واقع است. این کاخ،ابتدا در سال ۱۹۸۲,به عنوان خانه  برای یک ثروتمند چینی ساخته شده است.

بعدها دولت تازه استقلال یافته، آن را خرید و پس از بازسازی هایی، تبدیل به کاخ سلطنتی شد. اطراف این کاخ، کاملاً محصور است و امکان بازدید عمومی  وجود ندارد و جهان گردان، تنها به گرفتن عکس از ورودی زیبای این کاخ و نگهبانان آن اکتفا می کنند. کاخ جدیدی برای پادشاه کشور در کوالالامپور، در حال ساخت است که در نوامبر ۲۰۱۰ به بهره برداری خواهد رسید.

کاخ فرهنگ های کوالالامپور

این کاخ، ساختمان اصلی تئاتر شهر است که برنامه های تئاتر و موسیقی در آن برگزار می شود. کاخ فرهنگ ها در مرکز شهر کوالالامپور، نزدیک گالری ملی هنر ساخت آن در سال ۱۹۹۵، آغاز شد و در سال ۱۹۹۹ نیز افتتاح شد. این تئاتر، اولین تئاتر آسیاست که با امکانات فن آوری و پیشرفته و هنرمندانه و همچنین با معماری زیبای خود، جزو ده تئاتر برتر دنیا و هم ردیف تئاتر سلطنتی آلبرت (Royal Albert Hall)، در لندن است.

مقبره ی پهلوانان (Heroes’ Mausoleum or The Makam Pahlawan)

آرامگاه چند تن از رهبران و سیاستمداران مالزی است در نزدیکی مسجد ملی شهر(Masjid Negara). معماری بنا به شکل ستارهای هفت پر است و دکتر اسماعیل (Dr.ISmail)، اولین رهبر مالزی است که در این مکان به خاک سپرده شده است.

مسجد ملی مالزی(مسجد نگارا) (Masjid Negara) ، (National Mosque of Malaysia)

یک گروه از معماران انگلیسی و مالایی، در سال ۱۹۶۵ در باغی به وسعت سیزده هکتار، این مسجد را طراحی کردند و ساختند. مشخصه ی بارز این مسجد، مناره ی ۷۳ متری و سقف بتونی آن است که به شکل ستاره ای هجدها پر ساخته شده است. سقف یا گنبد مسجد، شکل چتری باز شده و سقف مناره ی آن، شکل چتری بسته را تداعی می کند. مسجد ملی، گنجایش پانزده هزار نفر را دارد. این مسجد، اخیراً بازسازی شده و سنگ های مرمر و حوضچه های زیبایی به آن اضافه شده است.

 مسجد فدرال (Federal Territory Mosque)یا (Masjid wilayah persekutuan)

این مسجد با گنجایش هفده هزار نفر,چهل و چهارمین مسجدی است که دولت در کوالالامپور ساخته است و معماری آن به شدت تحت تأثیر مسجد کبود در استانبول ترکیه (Blue Mosque in Istanbul Turkey) است.

 مسجد فدرالي - دیدنی های مالزی

مسجد فدرالي – دیدنی های مالزی

 

مسجد جامع (KL)

مسجدی صد ساله، یکی از قدیمی ترین مساجد کوالالامپور است و قبل از ساخت مسجد ملی، مهم ترین مسجد شهر بود. مسجد جامع، در محل قدیمی ترین در سال ۱۹۰۹ به روی عموم گشوده شده است.

مسجد آسیا کرین (Masjid Assyakirin) ، (Assyakirin Mosque)

این مسجد در نزدیکی برج های دوقلو و مجتمع سوریا واقع است.

موزه ها و گالری های  کوالالامپور

موزه ملی (National  Museum) ، (Muzim Negara)

این موزه در قسمت خارجی باغ در مرکز کوالالامپور است و با چهاربخش میراث فرهنگی، تاریخ طبیعی، موسیقی و اسلحه، تاریخ و فرهنگ مالزی را معرفی می کند. معماری ساختمان این موزه، تلفیقی از معماری سنتی و امروزی مالایی است. در سردر موزه ی ملی، روی دو موزاییک بزرگ، تصاویری پی در پی از گذشته تا حال مالزی، نقاشی شده است که روند رشد این کشور را نشان میدهد. در سالن فرهنگ موزه، ویژگی های فرهنگی کشور، مثل لباسهای سنتی، کفش، لوازم منزل، عروسک هایی که در جشن های مختلف استفاده می شوند و تصاویری از جشن های ازدواج و مراسم خاص سلطنتی، به نمایش گذاشته شده است.

سالن دیگری از موزه به نمایش فرهنگ اقوام گوناگون  ساکن مالزی، از جمله چینی ها و هندوها اختصاص یافته است. سالن های دیگر، مثلا سالن تاریخ طبیعی، سالن اسلحه و آلات موسیقی و سالن آثار سفال و سرامیک نیز همگی، بازدیدکنندگان را با تاریخ مالزی آشنا می کنند. قصری چوبی به نام ایستانا ساتو (IStana Satu)، یکی دیگر از جاذبه های این موزه است که در سال ۱۸۸۴ ساخته شده است. معماری این بنا مبتنی بر معماری سنتی مالایی است و آثار هنری ظریف هنرمندان مالایی در سرتاسر آن به چشم می خورد.

موزه پول می بانک (Maybank Numismatic museum)

متعلق به می بانک است و در برج می بانک در مالزی واقع شده. این موزه بزرگترین مجموعه ی سکه و پول این کشور را در اختیار دارد.

موزه ی هنرهای اسلامی (Islamic Arts Museum)

موزه در نزدیکی مسجد ملی است و آثاری از هنرمندان مسلمان را در خود جای داده است.

گالری آثار هنر ملی (National Art Gallery)

این گالری در نزدیکی ایستانا بودایا (IStana Budaya) واقع شده و آقای عبدالرحمان، اولین نخست وزیر مالزی، آن  را تأسیس کرده است.

گالری پتروناس (Petronas Gallery)

در مرکز تجاری سوریا (Suria KLCC)، پایین برج های دوقلو، واقع است و به شرکت نفت پتروناس تعلق دارد. نمایشگاه های این گالری، آثار هنری هنرمندان مالزی و سایر کشورها را عرضه می کنند و محل برگزاری همایش ها و سمینارهای هنری هستند.

گالری پتروناس - موزه ها و گالری های کوالالامپور

گالری پتروناس – موزه ها و گالری های کوالالامپور

 

مرکز ملی علوم (Natianal Science Centre) ، (Pusat Sains Negara)

از دیگر دیدینی های کوالالامپور به این مرکز در زمینی به وسعت هشت هکتار، روی تپه ای در شمال غربی شهر کوالالامپور، ساخته  شده است و هدف اصلی آن، ایجاد علاقه به علوم و فن آوری و شناخت بیشتر آن است، می توان اشاره کرد.گردشگران تور مالزی از این مکان دیدن می کنند.

موزه ی پلیس سلطنتی مالزی (Royal Malaysian Police Museum)

در این موزه، چگونگی فعالیت پلیس مالزی در یافتن عوامل جرم به نمایش گذاشته شده است. لباس های مخصوص پلیس کشور در دوره های مختلف و اسلحه ها و عکس هایی قدیمی از چگونگی فعالیت پلیس در صحنه های گوناگون نیز در سالن های موزه در معرض نمایشی هستند.

آکواریوم کوالالامپور (Aquuaria KLCC)

یکی از مهم ترین دیدنی های کوالالامپور آکواریم است.این مکان، آکواریوم بزرگی در نزدیکی برج های دوقلو است در  مرکز شهر کوالالامپور. این مکان با شش هزار مترمربع، وسعت و یک تونل نود متری در زیر آب، دارای بیش از ۲۵۰ گونه ی مختلف جانوری که بالغ بر بیست هزار جانور دریازی و خشکی زی از نقاط مختلف دنیاست. در تونل زیر آب این مجموعه، بازدیدکنندگان به راحتی می توانند انواع ماهی ها و موجود را بازدید کنند.

لیست دیدنی های کوالالامپور

  • برج های دوقلوی پتروناس کوالالامپور
  • ساختمان پارلمان مالزی
  • برج کوالالامپور
  • مرکز تجارت جهانی پوترا کوالالامپور
  • بنای سلطان عبدالصمد
  • میدان استقلال
  • بنای یاد بود ملی
  • فواره ی ملکه ویکتوریا
  • کاخ فرهنگ های کوالالامپور
  • مقبره ی پهلوانان
  • مسجد ملی مالزی
  • مسجد فدرال
  • مسجد جامع
  • مسجد آسیا کرین
  • موزه ملی
  • موزه پول می بانک
  • موزه ی هنرهای اسلامی
  • گالری آثار هنر ملی
  • گالری پتروناس
  • مرکز ملی علوم
  • موزه ی پلیس سلطنتی مالزی
  • آکواریوم کوالالامپور

منبع: دیدنی های کوالالامپور

 

موضوع :
برچسب ها : ,
امتیاز : 4 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در شنبه 3 مهر 1395ساعت 20:01 توسط سفری دیگر | تعداد بازديد : 77 | |

جزایر مالزی

جزایر مالزی

مالزی، جزایر زیبایی دارد که برخی بسیار کوچک و خالی از سکنه اند و بعضی از آنها بزرگ و مسکونی هستند. بعضی از این جزایر مالزی ، جزو مناطق دیدنی مالزی به شمار می آیند. بخش شرقی مالزی، جزیره ی برونئوست که قسمتی از شمال و غرب این جزیره ی بزرگ، متعلق به مالزی است. مهم ترین و بزرگ ترین جزایر مالزی غربی عبارتند از:

جزیره لنکاوی (Langkawi)

که در فاصله ی سی کیلومتری ساحلی ایالت پرلیس در شمال غربی بخش شبه جزیره ی مالزی، واقع شده است. این مجمع الجزایر در نزدیک مرز تایلند و مالزی واقع شده است و از لحاظ تقسیمات کشوری، بخشی از ایالت کداح محسوب می شود. لانگ کاوی، مجموعه ای از ۱۰۴ جزیره است که مجموعا به مجمع الجزایر لانگ کاوی معروف اند (گرچه در اصل این نام متعلق به بزرگ ترین جزیره ی این مجمع الجزایر است) جزیره ی اصلی با وسعتی در حدود ۴۷۸ کیلومترمربع، یکی از دیدنی ترین و پر جاذبه ترین نقاط این کشور است که خلیج های کوچک، مناظر کوهستانی جنگلی، باغ ها، مناطق مخصوص ماهی گیری و مناطق روستایی بکر و زیبایی دارد. مهم ترین جزایر در اطراف جزیره ی لانگ کاوی اصلی، عبارتند از: لانگ گون ، تیمون ، توبا ، دایانگ بونینگ ، سینگابسار ، براس باساح ، ربوک ، جزیرہ ی پینانگ یا پنانگ این جزیره که به مروارید مشرق زمین معروف است ، در شمال غربی شبه جزیره مالزی و تقریبا در فاصله ی ۸۸ کیلومتری جنوب شرقی شبه جزیره ی لانگ کاوی، واقع است. جزیره ی پینانگ، یکی از جزایر مهم و بزرگ مالزی است با وسعت ۲۹۳ کیلومترمربع. دما در این جزیره در گرم ترین ساعات روز، بین ۳۴ تا ۳۷ درجه ی سانتی گراد و در سردترین ساعات شب، بین ۱۸ تا ۲۱ درجه سانتیگراد است و در طول سال فقط دو تا سه درجه ی سانتیگراد تغییر می کند. شهر جورج تاون ، مرکز ایالت پنانگ نیز در همین جزیره است. در اطراف جزیره ی پنانگ، جزایر کوچک تری شامل بتونگ(Betong)، ریمائو (Rimao)، ژرساک (Jeresak) و تیکوس (Tikus) ، واقع شده اند.

لنکاوی - جزایر مالزی

لنکاوی – جزایر مالزی

 

جزیره ی تیومان (Tioman)

از جمله جزایر مالزی ، بزرگترین جزیره ی ساحل شرقی بخش غربی مالزی است و به عنوان یکی از زیباترین جزایر مالزی و دنیا شناخته شده و در منتهی الیه ساحل جنوبی ایالت پاهانگ در دریای چین جنوبی، در جنوب شرقی شبه جزیره ی مالزی و بین دو ایالت پاهانگ وجوهور واقع است. طول این جزیره ۳۹ کیلومتر و عرض آن، ۱۹ کیلومتر است و بخش کوچکی از ایالت جوهور است که از ساحل، ۳۲ کیلومتر فاصله دارد. این جزیره سواحل شنی زیبا و دریایی آبی و درخشان دارد. جزیره ی تیومان با صخره های مرجانی احاطه شده است و غیر از جانوران متنوع دریایی که در سواحل آن زندگی می کنند و نیز حدود سیزده هزار هکتار جنگل انبوه، محل زندگی پستانداران و جانوران کمیاب و حفاظت شده نظیر نوعی میمون، سنجاب بزرگ سیاه، سنجاب قرمز پرنده، نوعی خارپشت و موش آهو است. اطراف جزیره ی تیومان، چند جزیره ی کوچک وجود دارد که جزیره ی تولایی و رنگیس از مهمترین آنها هستند. در نزدیکی تیومان، جزایر کوچک پمانگیل ، اور و تینگی واقع اند. جزیره ی تیو مان به دلیل داشتن مکان های مناسبی برای غواصی، یکی از معروف ترین جزایر ساحل شرقی است. این جزیره سواحل زیبایی دارد. آب های کم عمق در ساحل سالانگ ، مکان مناسبی برای غواصی است.

جزیره ی پانگک کور (Pangkor)

این جزیره با وسعت هشت کیلومترمربع، در سواحل جنوبی پراک در حدود نود کيلومتری جنوب غربی ایپو واقع است سواحل مرجانی زیبایی دارد. این جزیره، مهم ترین جزیره ی تفریحی در تنگهی ملا کا است و در هنگام تعطیلات، بسیار شلوغ می شود. چند جزیره ی کوچک در اطراف این جزیره هستند که عبارتند از: پانگك کور لائوت با مساحت ۱/۲ کیلومترمربع در جنوب غربی جزیره ی پانگ کور که مکان تفریحی معروفی در مالزی است، توکان ، گیام و منتاگور

جزیره ی پانگک کور - جزایر مالزی

جزیره ی پانگک کور – جزایر مالزی

 

پولائوپایار (Pulau Payar)

یکی از جزایر مالزی که بسیار دیدنی  است. این جزیره ی مرجانی که در شمالی ترین قسمت ساحل غربی شبه جزیره ی مالزی، واقع است، یکی از جزایر کوچک ایالت کداح است در نزدیکی جزایر لانگ کاوی. پارک آبی حفاظت شده ی این جزیره معروف است. دنیای زیر آب این جزیره را دیدنی ترین قسمت آن میدانند؛ البته امکانات فراوان برای غواصی در آب های کم عمق و عمیق نیز در این جزیره وجود دارد.

جزیره ی باتوفرینگی (Batu Ferringhi)

در همسایگی جزیره ی پینانگ، واقع شده است و چشمه های آب معدنی و ساحلی زیبا و دیدنی دارد. این جزیره، مرکز پرورش اسب و ورزش های آبی است.

جزیره ی باتوفرینگی - جزایر مالزی

جزیره ی باتوفرینگی – جزایر مالزی

 

جزیره ی چراتینگ (Cherating)

در حاشیه ی ایالات پاهانگ است. دهکده ی قدیمی واقع در این جزیره، یکی از مراکز فرآورده های دریایی مالزی است. صنایع دستی و استفاده از غذاهای دریایی جزیره به همراه یک روز پر نشاط در کنار ساحل زیبای آن برای گردشگران، جذاب خواهد بود.

جزیره ردانگ (Pulau Redang)

این جزیره در شمال شرقی بخش غربی مالزی و در ایالت ترنگانو (Terengganu) واقع شده است. تپه های مرجانی این جزیره در دنیا کم نظیر است. این جزیره یکی از نه جزیره ی حفاظت شده در دریای چین است. تفریحگاه ساحلی و لنگرگاه آن نیز از جمله جذابیت های این جزیره ی زیبا است.

جزیره بسار (Pulau Besar)

به معنی «جزیره ی بزرگ» است و تفریحگاهی ساحلی در ایالت ملاکاست. اعتقاد بر این است که این جزیره محل شکل گیری یکی از نخستین تمدن های مالزی بوده است. این جزیره ی کوچک – برخلاف نامش – با داشتن جنگل استوایی انبوه و آب های آرام و سبز رنگ، یکی از زیباترین جزایر در سرتاسر خلیج ملاکا است.

جزیره بسار - جزایر مالزی

جزیره بسار – جزایر مالزی

 

جزایر پایار (Pulau Payar)

از چهار جزیره ی مرجانی کوچک تشکیل شده است و در جنوب ایالت لانگ کاوی، واقع است. این جزایر، پارکی زیبایی به نام مارین (Marine) دارد که برای علاقه مندان به غواصی، مکان بسیار مناسبی است.

جزیره کاپاس (Pulau Kapas)

این جزیره که به خاطر آب زلال و انواع آبزیانش معروف است، در شش کیلومتری دهکده ی مارانگ (Marang) در کوالاتر نگانو (Kuala Terengganu)، مرکز ایالت ترنگانو، واقع است.

جزیره تنگول (Pulau Tenggol)

این جزیره که در فاصله ی هفده کیلومتری دهکده ی (Dungun) در ایالت ترنگانو واقع است، در میان جنگلی انبوه، پر از گیاهان و حیوانات وحشی به ویژه خزندگان پنهان شده است.

مهمترین جزایر مالزی شرقی عبارتند از:

جزیره ی لابوان (Labuan)

از جمله جزایر مالزی می توان به سرزمین فدرال لابوان از جزیره ی لابوان و شش جزیره ی کوچک دیگر تشکیل شده است و بین دو ایالت صباح و ساراواک و کشور برونئی، واقع است اشاره کرد . این با ساحل، هشت کیلومتر فاصله دارد و با وسعت ۷۵ کیلومترمربع، یکی از مراکز مهم گردشگری و اقتصادی مالزی است. حدود هفتاد درصد این جزیره پوشیده از گیاهان است و بندر لابوان که به بندر ویکتوریا (Victoria) نیز معروف است، در این جزیره است.(Banggi) این جزیره با وسعت ۴۴۱ کیلومترمربع، به همراه جزایرمالاوالی(MalaWalli) و بالامبانگان(Balambangan) و جزایر کوچک دیگری نزدیک آن، در شرق بخش جزیره ای مالزی و در مجاورت مجمع الجزایر فیلیپین واقع است و همگی بخشی از ایالت صباح محسوب می شوند.

جزیره تونکو عبد الرحمان (Tunku Abdul Rahman Park)

مجموعه ای از پنج جزیره در نزدیکی شهر کوتاکینابالو (Kota Kinabalu)، مرکز ایالت صباح است، که در سال ۱۹۷۴ در فرهنگ جغرافیایی، نام آن را پارک ملی تونکو عبدالرحمان ثبت کرده اند.

جزایر پارک ملی توت کو عبد الرحمان -جزایر مالزی

جزایر پارک ملی توت کو عبد الرحمان -جزایر مالزی

 

جزایر سولاگ (Pulau Sulug)

این جزیره از شهر، فاصله داشته و ساحل کوچکی در قسمت شرقی دارد. در منتهی الیه جنوبی آن، صخره های آبی (آب سنگ ها) به چشم می خورند.

جزیره مانتیک (Pulau Mamutik)

کوچک ترین جزیره ی این مجموعه، از سایر جزایر به شهر کوتا کینابالو نزدیک تر است و به همین دلیل نیز معروف است. جزیره ی ماموتیک، سواحل زیبایی دارد. با رفتن به بالای جزیره می توان منظره ی زیبایی از صخره های مرجانی جزیره را مشاهده کرد.

جزیره مانوکان (Pulau Manukan)

ساحل زیبایی دارد. صخره های مرجانی این جزیره، آن را به مکان مناسبی برای غواصی تبدیل کرده است. پارک هد کوارترز (Head QuarterS) در این جزیره است و کلبه های کوهستانی، استخر شنا، رستوران، مرکز غواصی و انواع امکانات رفاهی دیگر را نیز دارد.

جزیره مانوکان - جزایر مالزی

جزیره مانوکان – جزایر مالزی

 

جزیره گایا (Pulau Gaya)

که بزرگ ترین جزیره ی این مجموعه است، تنوع گیاهی و جانوری زیادی دارد؛ از جمله مرغ شاخنوك، عقاب ماهی خوار، میمون مکک، مورچه خوار، خوک وحشی و جانوران خزنده. این جزیره سواحلی به طول ۲۶ کیلومتر دارد که معروفترین آن ها، ساحل پلیس (Police Beach) است

جزیره ساپی (Pulau Sapi)

که از طریق دماغه ی شنی به جزیره ی گایا متصل است، یکی از بهترین سواحل پارک عبدالرحمن است و صخره های مرجانی زیبایی دارد.

جزیره سیپادان (Pulau Sipadan)

این جزیره در ایالت صباح، یکی از بهترین مکان های غواصی است و تنها جزیره ی اقیانوسی مالزی است که با ارتفاع ششصد متر در بستر دریای گسترده شده است. جزیره ی سیپادان، گنجینه ای در دنیای زیر آب است و آبزیان متعددی نظیر مرجان های نرم، انواع کوسه، لاکپشت، ماهی در رنگ ها و اندازه های مختلف، خرچنگ نیزه ماهی (Barracuda) دارد. آب های کم عمق اطراف جزیره مکان مناسبی برای غواصی است. این جزیره منطقه ی حفاظت شده ای دارد برای پرندگانی مانند مرغ دله ، عقاب ماهی خوار و پرستوی دریایی.

جزایر تورتل (Turtle Islands)

پارک ملی جزایر تورتل که مجموعه ای از سه جزیره است، در چهل کیلومتری ساحل شمالی سانداکان (Sandakan)، در ایالت صباح، واقع است. لاکپشت های سبز و نوک دار هر ساله برای تخم گذاری به ساحل این جزایر می آیند.

جزیره سلینگان (Pulau Selingaan)

یکی از سه جزیره ی مذکور است که کلبه های کوهستانی مجهزی برای مسافران دارد. ساراواکك و صباح در مالزی شرقی، به علت دندانه دار بودن سواحل زیاد دارند.

جزیره سلینگان - جزایر مالزی

جزیره سلینگان – جزایر مالزی

لیست جزایر مالزی

  • جزیره لنکاوی
  • جزیره ی تیومان
  • جزیره ی پانگک کور
  • پولائوپایار
  • جزیره ی باتوفرینگی
  • جزیره ی چراتینگ
  • جزیره ردانگ
  • جزیره بسار
  • جزایر پایار
  • جزیره کاپاس
  • جزیره تنگول
  • جزیره ی لابوان
  • جزیره تونکو عبد الرحمان
  • جزایر سولاگ
  • جزیره مانوکان
  • جزیره مانتیک
  • جزیره گایا
  • جزیره ساپی
  • جزیره سیپادان
  • جزایر تورتل
  • جزیره سلینگان

منبع: جزایر مالزی

 

موضوع :
برچسب ها : ,
امتیاز : 4 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در شنبه 3 مهر 1395ساعت 19:23 توسط سفری دیگر | تعداد بازديد : 59 | |

درباره لنکاوی

همه چیز درباره لنکاوی

درباره لنکاوی (LangKawi) می توان گفت که مجموعه ای از ۱۰۴ جزیره است که در سی کیلومتری ساحل ایالت پرلیس در شمال غربی مالزی ، واقع شده ؛ ولی جزو ایالت کداح است. لنکاوی ، از دو کلمه ی “لانگ” به معنی عقاب و کاوی به معنی قرمز مایل به قهوه ای  تشکیل شده است و به همین دلیل مجسمه ی عقاب در اسکله شهر کواح (Kuah) به بازدیدکنندگان خوش آمد می گوید. لنکاوی بزرگترین جزیره ی این منطقه است که سواحلی با ماسه های سفید و درخشان دارد.
و به جواهر کداح، معروف است. مساحت این جزیره است و در سال ۲۰۰۷، جمعیت آن  ۴۵ هزار نفر، برآورد شده است. در لنکاوی سیزده مسجد از جمله مسجد الحنا، مسجد نورالسلام، مسجد محسوری و… وجود دارد. در جزایر لنکاوی با سواحل متعدد و مناسب ، امکانات مختلفی برای جذب گردشگران تور مالزی  وجود دارد. لنکاوی ، ناحیه ای اداری نیز به شمار می رود و بزرگترین شهر و مرکز ، آن شهر کداح است.

لانگ کاوی ، پناهگاه بسیاری از آبزیان است و نمونه های فوق العاده ای از صدها گونه از پرندگان زیبا و کمیاب جهان دارد. این جزیره مملو از افسانه ها و میراث غنی بومی است ؛ علاوه بر آن، دارای بیشترین تنوع موجودات آبی در آسیا با بیش از پنج هزار نوع آبزی است.

درباره لنکاوی

درباره لنکاوی

سه کوه رایا (Gunung Raya) ، بوکیت ساواک (Bukit Sawak) و مت سین سانگ (Gunung Mat Cincang)

بر این جزیره سایه افکنده اند و افسانه هایی نیز در مورد آنها وجود دارد.

درباره لنکاوی

درباره لنکاوی

 

فرودگاه لنکاوی

فرودگاه بین المللی لنکاوی در جزیره ی لنکاوی در پادانگى واقع شده است. طول مدت پرواز از کوالالامپور – پایتخت مالزی – تا این فرودگاه، شصت دقیقه است. در سال ۲۰۰۸ در این فرودگاه، ۴۱٫۸۳۷ پرواز صورت گرفته و طی آن، ۱٫۱۹۶٫۶۵۶ مسافر جابه جا شده اند. این فرودگاه، محل برگزاری نمایشگاه هوا – فضا و صنایع دریایی است که یک رویداد بین المللی در صنعت هوانوردی و عملیات آکروباتیک برای اجرای عمومی است. چنین، جزو جاذبه های گردشگری تور مالزی  آن نیز به شمار می رود. این فرودگاه، مراکز خرید ، رستوران و بانک نیز دارد.درباره لنکاوی می توان گفت ، معاف از مالیات است ، و مراکز خریدش که کالاهای داخلی و خارجی زیادی عرضه می کنند. بیشتر مراکز خرید این جزیره، داخل یا اطراف شهر کوآح ، واقع شده اند.

مراکز خرید لنکاوی

لنکاوی فیر (LangKawi Fair Shopping)

یکی از معروف ترین مراکز خرید این جزیره، مرکز خرید لنکاوی فیر (LangKawi Fair Shopping) است که دو طبقه و صد فروشگاه دارد. از این مرکز می توان اجناسی از قبیل لوازم آرایش ، لباس، لوازم ورزشی ، شیرینی جات و… خریداری کرد.

مرکز خرید ساگا (Saga Shopping Centre)

مرکز خرید ساگا (Saga Shopping Centre) ، یکی دیگر از مراکز خرید لنکاوی است که در آن ، اجناسی از قبیل لوازم خانگی ، پوشاک و شیرینیجات به فروش می رساند.

جتی پوینت (Saga Shopping Centre)

درباره لانکاوی و مراکز خرید می توان به مرکز خرید معاف از مالیات جتی پوینت (Jetty Point Duty Free Complex) ، نیز مرکز خرید دو طبقه ای است در لانگ کاوی که می توان از آن، اجناسی از قبیل جواهرات ، دوربین ، ساعت ، کفش ، سوغاتی و انواع شکلات خرید.

مراکز خرید لنکاوی

مراکز خرید لنکاوی

سواحل لنکاوی

ساحل کوک (Pantai Kok)

درباره لانکاوی و سواحل لانکاوی می توان به ساحل کوک اشاره کردکه تفریحگاه ها و آبشار های زیبایی دارد.

ساحل کاسوارینا (Casuarina)

ساحل دیگری در این منطقه است که پر از مرجان ها و موجودات دریایی .متاسفانه درختان کاسوارین که زمانی کل منطقه را پوشانده بوده اند ، دیگر وجود ندارند.

سواحل لنکاوی

سواحل لنکاوی

 

ساحل پاسیر هیتام (Pantia Pasir Hitam)

که معنای نام آن، ساحل شن های سیاه است، در قسمت شمالی جزیره واقع شده و دهکده ای ماهی گیری در آن وجود دارد.

 ساحل تان جانگ رهو (Pantai Tanjung Rhu)

به معنی دماغه ی درختان کاج، مکان تفریحی ایده آلی است.

سواحل لنکاوی

سواحل لنکاوی

 

جزیره ی سینگابسار (Pulau Singa Besar)

که به جزیره ی شیر بزرگ معروف است، پارک حیات وحش کوچکی دارد که در آن، جانورانی مانند موش آهو، ایگوانا(نوعی بزمجه)، میمون و پرندگان کمیاب یافت می شود.

تلوک داتایی (Teluk Datai)

یکی از خلیج های این جزیره است که مناظر بسیار دیدنی برای گردشگران تور مالزی به شمار می رود.

پارک آبزیان جزیره ی پایار (Pulau Payar)

مکان مناسبی برای غواصی است. این جزیره از چهار جزیره ی مرجانی کوچک ، تشکیل شده است. انواع ماهیان رنگارنگ در آب های زلال آن به چشم می خورد.

پانتايی سنانگ (Pantai Cenang)

ساحلی باشن های سفید است و کلبه های ارزان قیمت، متل و تفریحگاه های ساحلی مجهز دارد که به سبک دهکده های سنتی مالای ساخته شده اند.

سواحل لنکاوی مالزی

سواحل لنکاوی مالزی

 

منبع: درباره لنکاوی

 

موضوع :
برچسب ها : ,
امتیاز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در شنبه 3 مهر 1395ساعت 18:55 توسط سفری دیگر | تعداد بازديد : 71 | |

مساجد و معابد مالزی

مساجد مالزی

شما در این بخش با برخی از مهم ترین مساجد و معابد مالزی آشنا می شوید:

مسجد شاه عالم (Shah Alam)

این مسجد که به مسجد آبی نیز معروف است در غرب کوالالامپور در منطقه شاه عالم ،واقع است و بزرگ ترین مسجد مالزی است. گردشگران تور مالزی از این مکان دیدن می کنند.

مسجد شاه عالم - مساجد مالزی

مسجد شاه عالم – مساجد مالزی

 

مسجد جامع (Masjid Jamek)

یکی از مشهورترین مساجد و معابد مالزی است در کوالالامپور و در محل تلاقی دو رودخانه کلانگ و گومباک واقع شده است.

(Masjid india)

این مسجد که با مسجد جامع،کمی فاصله دارد، به سبک هندی – اسلامی ساخته شده است.

مسجد ایندیا - مساجد مالزی

مسجد ایندیا – مساجد مالزی

 

مسجد نگارا (Masjid Negara)

این مسجد که به آن «مسجد ملی» هم می گویند ، از برجسته ترین مساجد کووالالامپور است که در مرکزشهر و نزدیک استگاه راه آهن ، واقع است.

مسجد ولایت (Masjid Wilatah)

این مسجد که به مسجد «مسجد کشور فردال» نیز  معروف می باشند، مسجد بزرگی در کوالالامپور است.که یکی از معروف ترین از مساجد و معابد مالزی است.

مسجد عبودیه (Ubudiah)

در کوالاکانگسار Kuala kangasar، در ایالت پراک قرار دارد.

مسجد پوترا

در شهر پوتراجایا قرار دارد.

مسجد کاپیتان کلینگ

در جورج تان ،پایتخت پنانگ است که یکی از معروف ترین از مساجد و معابد مالزی است.

مسجد کاپیتان کلینگ - مساجد مالزی

مسجد کاپیتان کلینگ – مساجد مالزی

 

مسجد سلطان ابوبکر

این مسجد ، روبروی تنگه جوهر ، واقع شده است.

مسجد کوچینگ

مسجد باشکوهی که در سال ۱۹۶۸ در کوچینگ ، پایتخت ایالت ساراواک ، بنا شد.

مسجد زهیر

این مسجد که یکی از بناهای تاریخی مالزی به شمار می آید،در آلور ستار،پایتخت ایالت ساراواک ،بنا شد. گردشگران تور مالزی از این مکان دیدن می کنند.

چند نکته در مورد آداب رفتن به مساجد مالزی

  • طرز لباس پوشیدن برای رفتن به مسجد بسیار مهم است؛ خانم ها باید پوشش مناسبی داشته باشند که سر، گردن، شانه ها و پاها را بپوشانند؛ آقایان باید از پوشیدن شلوارک خودداری کنند.
  • قبل از ورود به نماز خانه ی مسجد باید کفش ها را در آورند.
  • در وقت برگزاری نماز، به ویژه روز جمعه و هنگام نماز جمعه و هنگام نماز جمعه، نباید از مسجد بازدید کرد.

 

لیست مساجد مالزی

  • مسجد شاه عالم
  • مسجد جامع
  • مسجد ایندیا
  • مسجد نگارا
  • مسجد ولایت
  • مسجد ولایت
  • مسجد عبودیه
  • مسجد پوترا
  • مسجد کاپیتان کلینگ
  • مسجد سلطان ابوبکر
  • مسجد کوچینگ
  • مسجد زهیر

کلیساهای مالزی

کلیسای کریست

این کلیسا که ساخت آن در سال ۱۷۵۳ به پایان رسیده،قدیمی ترین کلیسای پروتستان در ملاکا، مالزی است.کلیسای کریست،نمونه ای عالی از سبک معماری هلندی است.

کلیسای سنت سنت فرانسیس زاویر

در ایالت ملاکا است.

کلیسای سنت فرانسیس زاویر - کلیساهای مالزی

کلیسای سنت فرانسیس زاویر – کلیساهای مالزی

کلیسای سنت جورج

این کلیسای انگلیسی، در نزدیک موزه ی پینانگ در شهر پنانگ، واقع است.

کلیسای سنت پل

در ایالت مالاکا واقع است.

کلیسای سنت پل - کلیساهای مالزی

کلیسای سنت پل – کلیساهای مالزی

معروف ترین معابد مالزی

معبد سری ماها ماریامان

در کوالالامپور،واقع است.گردشگران تور مالزی از این مکان دیدن می کنند.

معبد سزی یا (Szeya)

یکی دیگر از معروف ترین مساجد و معابد مالزی ، معبد سزی یا (Szeya) است ، این معبد، قدیمی ترین معبد آیین تائو (آیینی فلسفی که در چین باستان پا گرفت) در کوالالامپور است.

معبد سابرامانیام سوامی (Subramaniam Swamy)

معبد غارهای معروف باتو (BatuCaves) در کوالالامپور است که در سال ۱۸۸۱، توسط جهان گردی آمریکایی کشف شد.

آنها معبد چنگ هون تنگ (Cheng Hoon Teng)

در ایالت ملاکا واقع است.

 معبد سام پوکونگ (Sam PoKong)

در ایالت ملاکا و در پایین تپه ی بوکیت چینا (Bulkit| Cina) ، که به آن «تپه ی چینی ها» نیز می گویند ، واقع است.

معبد سام پوتونگ (Sam PohTong)

این معبد غار مانند در فاصله ی پنج کیلومتری جنوب ایپو و در آنها معبد پراک تونگات (Perak Tong) در شش کیلومتری شمال ایپو و در میان کوه تاسک ساخته شده است.گردشگران تور مالزی از این مکان دیدن می کنند.

معبد سام پوتونگ - معابد مالزی

معبد سام پوتونگ – معابد مالزی

 

معبد پراک تونگ

در شش کیلومتری شمال ایپو و در میان کوه تاسک واقع است.

عبد کک لوک سی (Kek Lok Si)

بر روی تپه ای در آیرهی تام (Ayer Hitam) – شهر کوچکی در مرکز جزیره ی پنانگ – قرار گرفته است. (Goddess of Mercy) قدیمی ترین معبد در پنانگ است که در سال ۱۸۰۰ بنا شده است.

معبد چینی پولینگ (Po ling Chinese)

این معبد در کوالالامپور و نزدیک برج های دوقلو ، واقع است.

 

منبع: مساجد و معابد مالزی

 

موضوع :
برچسب ها : ,
امتیاز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در شنبه 3 مهر 1395ساعت 15:56 توسط سفری دیگر | تعداد بازديد : 86 | |

درباره پنانگ

درباره پنانگ

همه چیز درباره پنانگ

ایالت کوچک پنانگ ، یا پینانگ در ساحل شمال غربی بخشی شبه جزیره مالزی ، واقع شده است . این ایالت که به مروارید مشرق زمین، معروف است، یکی از ایالات زیبای مالزی است که به دليل داشتن سواحل صاف و آفتابی، توجه علاقه مندان به ورزش های آبی را به خود جلب کرده است. پنانگ با مساحت ۱۰۴۶ کیلومتر مربع، دومین ایالت کوچک مالزی و پایتخت آن جورج تاون (GeorgeToWn) که از نام جورج سوم، پادشاه انگلستان، گرفته شده است.

جمعیت این ایالت در سال ۲۰۱۰ ، حدود ۱۶۱۰۰۰۰ نفر اعلام شد . در سال ۱۷۸۶، ایالت پنانگ ، به تصرف انگلیسی ها درآمد و تمام بناها، روش زندگی ، آداب و رسوم و حتی غذاهای محلی این منطقه را تحت تأثیر قرار داد که این تأثیر، تاکنون ادامه داشته است.

 

جغرافیای طبیعی پنانگ

این ایالت ، از نظر جغرافیایی به دو بخش تقسیم می شود : ۱- جزیره ی پنانگ که با مساحت ۲۹۳ کیلومتر مربع در تنگه ی مالاکا واقع شده است.

۱ – جمعیت این جزیره حدود ۵۰۰۷۲۱ نفر است.

۲ – منطقه ولسلی (Province Wellesley) که مساحت آن ۷۵۳ کیلومترمربع است و از شمال و شرق با ایالت کد اح و از جنوب با ایالت پراک، هم مرز است.جمعیت آن حدود ۷۹۶۵۰۰ نفر است. جزیره ی پنانگ شکل نامنظمی دارد و پر از تپه های جنگلی است. بلندترین نقطه ی این منطقه ، تپه ی وسترن (Western Hill) – بخشی از تپه ی پنانگ – است که ۸۳۰ متر، بالاتر سطح دریا واقع شده است.دشت های ساحلی این منطقهمحدود است و وسیع ترین دشت آن در شمال شرقی، واقع است و دماغهای را تشکیل داده که جورج تاون در آن واقع شده است. شکل جغرافیایی ولسلی عمدتاً صاف و مسطح است. با ترور بث ، مهمترین شهر ولسلی ، در امتداد دهانه ی رودخانه ی پرای ، واقع شده است. جزیره ی پنانگ، بهشت دوست داران غذاست که از سراسر مالزی و حتی سنگاپور برای تجربه ی طعم غذای های بی نظیر به این جزیره می آیند. آشپزی پنانگ، ترکیبی ، از آشپزی چینی، هندی و مالزیایی است ؛ همچنین به شدت تحت تأثیر آشپزی تایلند قرار گرفته است. پتانگ، بهترین مرکز غذاهای خیابانی در آسیا شناخته شده است. فروشندگان دوره گرد، انواع غذا، به ویژه غذاهای دریایی تازه را در کناره جاده و خیابان می فروشند.

جغرافیای طبیعی پنانگ - درباره پنانگ

جغرافیای طبیعی پنانگ – درباره پنانگ

 

مراکز خرید پنانگ

گرچه پنانگ به نسبت گذشته، مرکزیت خرید خود را از دست داده؛ اما باز هم چند مرکز خرید مدرن دارد که همه نوع کالایی در آنها موجود است. درباره پنانگ و مراکز خرید آن می توان به موارد زیر اشاره کرد:

مرکز خرید کوئینزبای (Queensbay Mall)

در حال حاضر ، بزرگ ترین مرکز خرید نواحی شمالی مالزی و ایالت پنانگ است که ، واقع شده است. این مرکز، پنج طبقه فروشگاه و هشت طبقه پارکینگ دارد. و در آن اسباب بازی، کتاب، کامپیوتر، موبایل و وسایل دیجیتالی، پوشاک و… به فروش می رسد. در این مرکز خرید، سینما، پارک و گیم نت هم وجود دارد.

مرکز خرید کوئینزبای - درباره پنانگ

مرکز خرید کوئینزبای – درباره پنانگ

 

گارنی پلازا (Gurnay Plaza)

این مرکز خرید، مرکز اصلی فروش لوازم خانگی و دومین مرکز خرید بزرگ در ایالت پنانگ است که در گردشگاه ساحلی گارنی درایو در جورج تاون، واقع شده است. بزرگ ترین سینمای نواحی شمالی مالزی در این مرکز است. همه نوع کالایی از جمله دیویدی، سیدی ، وسایل الکترونیکی ، پوشاک و لوازم ورزشی ، پوشاک بچه و اسباب بازی ، مواد غذایی و نوشیدنی ، ساعت و جواهر آلات ، مبلمان و دکور و… در این مرکز به فروش میرسد. گارنی پلازا مراکز سرگرمی و تفریحی زیادی نیز دارد.

برج کومتار (Komtar Tower)

برج کو متار ، بلندترین ساختمان پنانگ و ششمین ساختمان بلند مالزی است در مرکز شهر جورج تاون. این برج اداری و تفریحی ، ۲۳۲ متر ، ارتفاع و ۶۵ طبقه دارد. یازده طبقه ی این برج به پارکینگ، هفده طبقه ی آن به هتل های بین المللی و یازده طبقه ی آن هم به مراکز خرید لوکس و گران قیمت اختصاص دارد.

 

دیدنی های پنانگ

دیدنی های پنانگ عبارتند از :

برج ساعت جوبیلی (Jubilee)

در سال ۱۸۹۷ به هزینه ی یک میلیونر چینی برای بزرگ داشت شصتمین سالگرد سلطنت ملکه ویکتوریا در شهر جورج تاون ساخته شد.یکی از مناطقی است که گردشگران تور مالزی از آن دیدن می کنند.

قلعه ی کورن و الیز (Fort Cornwallis)

این قلعه از سال ۱۷۸۶ که کاپیتان فرانسیس لایت (FranciS Light Captain) ، یک انگلیسی از شرکت هند شرقی ، اولین بار به این ایالت آمد ، تاکنون به عنوان دژی رو به دریا در شهر جورج تاون پابرجا باقی مانده است و توپ های جنگی آن را کامل می کند.موزه و نمایشگاه هنری پنانگ، نشان دهنده ی تاریخ این ایالت است. جلوی این موزه، مجسمه ای فرانسیس لایت قرار دارد.

قلعه ی کورن و الیز - دیدنی های پنانگ

قلعه ی کورن و الیز – دیدنی های پنانگ

 

مسجد کاپیتان کلینگ (Kapitan Kling)

که در خیابانی به همین نام است، اوایل قرن نوزدهم توسط مسلمانان جنوب هند بنا شد.یکی از معروف ترین مساجد مالزی است که گردشگران تور مالزی از آن دیدن می کنند.

معبد الهه ی رحمت (Goddess of Mercy)

است، که در سال ۱۸۰۰ ساخته شده است.

معبد هندی سری ماریامان (Sri Mariamman)

در سال ۱۸۸۳ بنا شله و با تصاویری از خدایان هند و تزیین شده است. این معبد، نزدیک معبد الهه ی رحمت است.

خوکونگسی (Khoo Kongsii)

کشور به سبک چینی است که سقف آن با چند اژدهای آبی، گل ها، پرندگان و تصاویر خیالی، تزیین شده است. روی دیوارها ، ستون ها و پنجره های داخل بنا ، تصاویری از موجودات افسانه ای چینی ، نقش بسته است.سایر مکان های دیدنی این ایالت ، عبارتند از تپه ی پنانگ ، باغ گیاه شناسی ، معبد مارهای کک لوک سی ، که بزرگترین و یکی از زیباترین معابد بودایی در آسیای جنوب شرقی است که در نزدیکی جورج تاون بالای نپه ای قرار دارد.

 

 

سواحل پنانگ

سفر به پنانگ ، بدون دیدن سواحل شنی آن که از تانجونگ بونگا (Tanjung Bungah) تا باتوفرینگی (Batu Ferringhi) امتداد یافته است، کامل نمی شود. به دلیلوجود جاذبه های طبیعی و آثار فرهنگی در مرکز این ایالت، این شهر به جواهر شرقی ، معروف است.

تانجونگ بونگا - سواحل پنانگ

تانجونگ بونگا – سواحل پنانگ

لیست دیدنی های پنانگ

  • برج کومتار
  • برج ساعت جوبیلی
  • قلعه ی کورن و الیز
  • مسجد کاپیتان کلینگ
  • معبد الهه ی رحمت
  • معبد هندی سری ماریامان
  • خوکونگسی
  • تانجونگ بونگا
  • باتوفرینگی

منبع: درباره پنانگ

 

موضوع :
برچسب ها : ,
امتیاز : 4 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در شنبه 3 مهر 1395ساعت 15:42 توسط سفری دیگر | تعداد بازديد : 79 | |

درباره پنانگ

درباره پنانگ

همه چیز درباره پنانگ

ایالت کوچک پنانگ ، یا پینانگ در ساحل شمال غربی بخشی شبه جزیره مالزی ، واقع شده است . این ایالت که به مروارید مشرق زمین، معروف است، یکی از ایالات زیبای مالزی است که به دليل داشتن سواحل صاف و آفتابی، توجه علاقه مندان به ورزش های آبی را به خود جلب کرده است. پنانگ با مساحت ۱۰۴۶ کیلومتر مربع، دومین ایالت کوچک مالزی و پایتخت آن جورج تاون (GeorgeToWn) که از نام جورج سوم، پادشاه انگلستان، گرفته شده است.

جمعیت این ایالت در سال ۲۰۱۰ ، حدود ۱۶۱۰۰۰۰ نفر اعلام شد . در سال ۱۷۸۶، ایالت پنانگ ، به تصرف انگلیسی ها درآمد و تمام بناها، روش زندگی ، آداب و رسوم و حتی غذاهای محلی این منطقه را تحت تأثیر قرار داد که این تأثیر، تاکنون ادامه داشته است.

 

جغرافیای طبیعی پنانگ

این ایالت ، از نظر جغرافیایی به دو بخش تقسیم می شود : ۱- جزیره ی پنانگ که با مساحت ۲۹۳ کیلومتر مربع در تنگه ی مالاکا واقع شده است.

۱ – جمعیت این جزیره حدود ۵۰۰۷۲۱ نفر است.

۲ – منطقه ولسلی (Province Wellesley) که مساحت آن ۷۵۳ کیلومترمربع است و از شمال و شرق با ایالت کد اح و از جنوب با ایالت پراک، هم مرز است.جمعیت آن حدود ۷۹۶۵۰۰ نفر است. جزیره ی پنانگ شکل نامنظمی دارد و پر از تپه های جنگلی است. بلندترین نقطه ی این منطقه ، تپه ی وسترن (Western Hill) – بخشی از تپه ی پنانگ – است که ۸۳۰ متر، بالاتر سطح دریا واقع شده است.دشت های ساحلی این منطقهمحدود است و وسیع ترین دشت آن در شمال شرقی، واقع است و دماغهای را تشکیل داده که جورج تاون در آن واقع شده است. شکل جغرافیایی ولسلی عمدتاً صاف و مسطح است. با ترور بث ، مهمترین شهر ولسلی ، در امتداد دهانه ی رودخانه ی پرای ، واقع شده است. جزیره ی پنانگ، بهشت دوست داران غذاست که از سراسر مالزی و حتی سنگاپور برای تجربه ی طعم غذای های بی نظیر به این جزیره می آیند. آشپزی پنانگ، ترکیبی ، از آشپزی چینی، هندی و مالزیایی است ؛ همچنین به شدت تحت تأثیر آشپزی تایلند قرار گرفته است. پتانگ، بهترین مرکز غذاهای خیابانی در آسیا شناخته شده است. فروشندگان دوره گرد، انواع غذا، به ویژه غذاهای دریایی تازه را در کناره جاده و خیابان می فروشند.

جغرافیای طبیعی پنانگ - درباره پنانگ

جغرافیای طبیعی پنانگ – درباره پنانگ

 

مراکز خرید پنانگ

گرچه پنانگ به نسبت گذشته، مرکزیت خرید خود را از دست داده؛ اما باز هم چند مرکز خرید مدرن دارد که همه نوع کالایی در آنها موجود است. درباره پنانگ و مراکز خرید آن می توان به موارد زیر اشاره کرد:

مرکز خرید کوئینزبای (Queensbay Mall)

در حال حاضر ، بزرگ ترین مرکز خرید نواحی شمالی مالزی و ایالت پنانگ است که ، واقع شده است. این مرکز، پنج طبقه فروشگاه و هشت طبقه پارکینگ دارد. و در آن اسباب بازی، کتاب، کامپیوتر، موبایل و وسایل دیجیتالی، پوشاک و… به فروش می رسد. در این مرکز خرید، سینما، پارک و گیم نت هم وجود دارد.

مرکز خرید کوئینزبای - درباره پنانگ

مرکز خرید کوئینزبای – درباره پنانگ

 

گارنی پلازا (Gurnay Plaza)

این مرکز خرید، مرکز اصلی فروش لوازم خانگی و دومین مرکز خرید بزرگ در ایالت پنانگ است که در گردشگاه ساحلی گارنی درایو در جورج تاون، واقع شده است. بزرگ ترین سینمای نواحی شمالی مالزی در این مرکز است. همه نوع کالایی از جمله دیویدی، سیدی ، وسایل الکترونیکی ، پوشاک و لوازم ورزشی ، پوشاک بچه و اسباب بازی ، مواد غذایی و نوشیدنی ، ساعت و جواهر آلات ، مبلمان و دکور و… در این مرکز به فروش میرسد. گارنی پلازا مراکز سرگرمی و تفریحی زیادی نیز دارد.

برج کومتار (Komtar Tower)

برج کو متار ، بلندترین ساختمان پنانگ و ششمین ساختمان بلند مالزی است در مرکز شهر جورج تاون. این برج اداری و تفریحی ، ۲۳۲ متر ، ارتفاع و ۶۵ طبقه دارد. یازده طبقه ی این برج به پارکینگ، هفده طبقه ی آن به هتل های بین المللی و یازده طبقه ی آن هم به مراکز خرید لوکس و گران قیمت اختصاص دارد.

 

دیدنی های پنانگ

دیدنی های پنانگ عبارتند از :

برج ساعت جوبیلی (Jubilee)

در سال ۱۸۹۷ به هزینه ی یک میلیونر چینی برای بزرگ داشت شصتمین سالگرد سلطنت ملکه ویکتوریا در شهر جورج تاون ساخته شد.یکی از مناطقی است که گردشگران تور مالزی از آن دیدن می کنند.

قلعه ی کورن و الیز (Fort Cornwallis)

این قلعه از سال ۱۷۸۶ که کاپیتان فرانسیس لایت (FranciS Light Captain) ، یک انگلیسی از شرکت هند شرقی ، اولین بار به این ایالت آمد ، تاکنون به عنوان دژی رو به دریا در شهر جورج تاون پابرجا باقی مانده است و توپ های جنگی آن را کامل می کند.موزه و نمایشگاه هنری پنانگ، نشان دهنده ی تاریخ این ایالت است. جلوی این موزه، مجسمه ای فرانسیس لایت قرار دارد.

قلعه ی کورن و الیز - دیدنی های پنانگ

قلعه ی کورن و الیز – دیدنی های پنانگ

 

مسجد کاپیتان کلینگ (Kapitan Kling)

که در خیابانی به همین نام است، اوایل قرن نوزدهم توسط مسلمانان جنوب هند بنا شد.یکی از معروف ترین مساجد مالزی است که گردشگران تور مالزی از آن دیدن می کنند.

معبد الهه ی رحمت (Goddess of Mercy)

است، که در سال ۱۸۰۰ ساخته شده است.

معبد هندی سری ماریامان (Sri Mariamman)

در سال ۱۸۸۳ بنا شله و با تصاویری از خدایان هند و تزیین شده است. این معبد، نزدیک معبد الهه ی رحمت است.

خوکونگسی (Khoo Kongsii)

کشور به سبک چینی است که سقف آن با چند اژدهای آبی، گل ها، پرندگان و تصاویر خیالی، تزیین شده است. روی دیوارها ، ستون ها و پنجره های داخل بنا ، تصاویری از موجودات افسانه ای چینی ، نقش بسته است.سایر مکان های دیدنی این ایالت ، عبارتند از تپه ی پنانگ ، باغ گیاه شناسی ، معبد مارهای کک لوک سی ، که بزرگترین و یکی از زیباترین معابد بودایی در آسیای جنوب شرقی است که در نزدیکی جورج تاون بالای نپه ای قرار دارد.

 

 

سواحل پنانگ

سفر به پنانگ ، بدون دیدن سواحل شنی آن که از تانجونگ بونگا (Tanjung Bungah) تا باتوفرینگی (Batu Ferringhi) امتداد یافته است، کامل نمی شود. به دلیلوجود جاذبه های طبیعی و آثار فرهنگی در مرکز این ایالت، این شهر به جواهر شرقی ، معروف است.

تانجونگ بونگا - سواحل پنانگ

تانجونگ بونگا – سواحل پنانگ

لیست دیدنی های پنانگ

  • برج کومتار
  • برج ساعت جوبیلی
  • قلعه ی کورن و الیز
  • مسجد کاپیتان کلینگ
  • معبد الهه ی رحمت
  • معبد هندی سری ماریامان
  • خوکونگسی
  • تانجونگ بونگا
  • باتوفرینگی

منبع: درباره پنانگ

 

موضوع :
برچسب ها : ,
امتیاز : 4 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در شنبه 3 مهر 1395ساعت 15:42 توسط سفری دیگر | تعداد بازديد : 79 | |

غذاهای مالزی

آشنایی با غذاهای مالزی

تنوع غذاهای مالزی به گونه ای است که رضایت افراد را با هر سلیقه ای جلب می کند. مالزی، کشوری است که در آن نژادها و ملیت های گوناگون با هم آمیخته اند ؛ این مسأله غذاها و نوشیدنی های آن را نیز تحت تأثیر قرار داده است. آداب پخت و پز چینی ، هندی ، عربی ، پرتغالی و اروپایی بر انواع غذاهای این کشور تأثیر گذاشته است و غذای معروف نونیاس که ترکیبی از آشپزی مالایی و چینی است، نمونه ی خوشمزهای از این ترکیب شیوه های مختلف است؛ علاوه بر این، تایلند و اندونزی نیز تأثیر فراوانی بر شیوه ی آشپزی در مالزی گذاشته اند.

برنج، ماده ی اصلی در برنامه ی غذایی اغلب مردم مالزی است؛ البته ماکارونی نیز پرطرف دار است. چاشنی های مخصوص مالزی، تند هستند و آشپزهای مالایی برای درست کردن خوراک کاری و انواع سوپ از نارگیل استفاده می کنند. بسیاری از گردشگران تور مالزی حتما این غذاها را تست می کنند ، بعضی از غذاهای معروف مالزی، عبارتند از :

(Satay)

برای درست کردن این غذا ابتدا گوشت را به قطعات کوچک خرد می کنند. سپس قطعات گوشت را چند ساعت در آب لیمو می خوابانند. قطعات گوشت را به سیخ های باریک می کشند و روی منقل ذغالی کباب می کنند. به همراه این غذا، سی بادام زمینی تند، پیاز خام و خیار خرد شده مصرف می کنند.

ساتای - غذاهای مالزی

ساتای – غذاهای مالزی

سالاد گادو گادو (Gado Gado)

مواد تشکیل دهنده ی این سالاد که در اصلی متعلق به کشور اندونزی است، شامل خیار، جوانه ی لوبیا، تخم مرغ آب پز، لوبیای سرخ شده و سس بادام زمینی تند است.

سوپ لاکسا (LakSa)

مواد تشکیل دهنده ی این سوپ که در اصلی متعلق به هندوستان است ، در هر ایالت ، متفاوت است ؛ ماده ی اصلی این غذا رشته ی برنجی است و چاشنی آن معمولاً شیر نارگیل یا تمبرهندی است که همراه با جوانه ی لوبیا و گوشت مرغ ، میگو یا ماهی خرد شده مصرف می شود.

(Roti Canai)

این نان که در اصل مربوط به کشور هندوستان است، شبیه به پنکیک است و آن را با خوراک کاری مصرف می کنند. معمولا این غذا را به عنوان صبحانه می خورند.

نان روتی کانایی - غذاهای مالزی

نان روتی کانایی – غذاهای مالزی

می گورنج (Mee Goreng)

مواد تشکیل دهنده ی این غذا شامل رشته فرنگی سرخ شده به همراه غذاهای دریایی، گوشت و سبزیجات است و از سس سویا به عنوان چاشنی استفاده می کنند. در این غذا از رشته ی برنجی یا رشته های پهن سفید نیز استفاده می کنند و آن را در دکه های فروش موادغذایی در پینانگ و ایپو عرضه می کنند.

لوح باک (Loh Bak)

این غذا که مخصوص جزیره ی پینانگ است، در اصل، غذایی چینی است. برای درست کردن آن، گوشت مرغ چرخ کرده را در خمیر سویا(توفو) می پیچند و در روغن فراوان سرخ می کنند. بهتر است این غذا را با سس چیلی (فلفل قرمز) میل کرد.

ایرباندونگ (Air Bandung)

با نوشیدنی شیرینی حاوی شربت گل سرخ و شیره ی عسل است و خنک مصرف می شود.

ایرباندونگ - غذاهای مالزی

ایرباندونگ – غذاهای مالزی

لیست غذاهای مالزی

  • ساتای
  • سالاد گادو گادو
  • سوپ لاکسا
  • نان روتی کانایی
  • می گورنج
  • لوح باک
  • ایرباندونگ

 

میوه های مالزی

برخی میوه های گرمسیری این کشور، عبارتند از :

دوریان (Durian)

این میوه که به آن «شاه میوه ها» نیز می گویند، بومی هند است و از درخت زباد یا دوریان به دست می آید. مردم مالزی می گویند این میوه « بوی جهنم و طعم بهشت دارد». این میوه شبیه توپ فوتبال پرتیغی است که گوشتی نرم، مانند پنیر خامه ای و هسته ی بزرگی دارد.

رامبوتان (Rambutan)

رنگ پوست این میوه در هنگام رسیدن، قرمز یا زرد است. مزه ی گوشت سفید آن شبیه لی چی (Lychee) – نوعی میوه ی چینی- است و هسته ی بزرگی دارد.

(Starfruit)

این میوه ی ستارهای شکل، گوشتی نرم، آب دار و زرد رنگ دارد و مزه ی آن ترش و شیرین است.

 

استارفروت -میوه های مالزی

استارفروت -میوه های مالزی

منگوستین (Mangoseetin)

این میوه که بومی هندوستان است به « ملکه ی میوه ها » معروف است. گوشت آن سفید و آب دار و پوست آن نرم، آب دار و ارغوانی رنگ است.

سمپداک (Cempedak)

رنگ پوست ورقه ورقه ی این میوه، زرد مایل به سبز و گوشت آن، طلایی رنگ است و هسته های بزرگی دارد.

سیکو - میوه های مالزی

سیکو – میوه های مالزی

(Ciku)

این میوه شبیه به کیوی است ؛ اما گوشت آن صورتی رنگ است.موز بیش از چهل نوع موز در کشور مالزی به عمل می آید ؛ از موزهای زرد رنگ شیرین تا موزهایی که فقط بعد از پختن، قابل خوردن می شوند.

 

لیست میوه های مالزی

  • دوریان
  • دوریان
  • استارفروت
  • منگوستین
  • سمپداک
  • سیکو

منبع: غذاهای مالزی

 

موضوع :
برچسب ها : ,
امتیاز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در شنبه 3 مهر 1395ساعت 15:14 توسط سفری دیگر | تعداد بازديد : 65 | |

تحصیلات در مالزی

تحصیلات در مالزی

تحصیلات در مالزی و آموزش رسمی کودکان را در سن شش سالگی آغاز می کنند و دوره ی آموزش ابتدایی، شش سال طول می کشد. آموزش ابتدایی و متوسطه در مالزی، رایگان است و وزارت آموزش و پرورش، مسؤولیت آن را بر عهده دارد. مؤسسات آموزشی خصوصی نیز در این کشور وجود دارد که زیر نظر وزارت آموزش و پرورش فعالیت می کنند. در مدارس مالزی، آموزش به زبانهای مالایو یا باهاسا مالیزیا (Bahasa Malaysia) ، انگلیسی، چینی یا تامیل است و به موقعیت و محل مدرسه بستگی دارد ؛ اما زبان اصلی در تمام سطوح آموزشی ، زبان مالایو است و زبان انگلیسی به عنوان زبان دوم تدریس می شود. به منظور ایجاد وضعیت و نگرش ملی یکسان در میان دانش آموزان با فرهنگ و پیشینه های مختلف ، برنامه ی آموزشی یکسانی را برای آن ها در نظر گرفته اند.

تحصیلات در مالزی

تحصیلات در مالزی

تحصیلات در مالزی در مقطع متوسطه به دو دوره تقسیم می شود: مرحله ی اول ، یک دوره ی سه ساله است که در آن، آموزشی های عمومی و پیش حرفه ای ، مثلا رشته های مختلف فنی و هنری، به دانش آموزان ارایه می گردد ؛ در پایان ، دانش آموزان در یک امتحان عمومی شرکت می کنند . مرحله ی دوم که مدت آن دو سال است، که شامل آموزش های عمومی و حرفه ای است در زمینه های هنر، علوم و رشته های فنی و حرفه ای. در پایان این دوره نیز امتحانی عمومی از دانش آموزان می گیرند. یک دوره ی پیش دانشگاهی دو ساله نیز در نظام آموزشی مالزی وجود دارد. تحصیلات در مالزی ، بر آموزش تعلیمات اجتماعی و اخلاق در تمام مدارس تأکید دارد و هدف از آن نیز برطرف نمودن نیازهای فرهنگی و هنری جامعه ی چند قومیتی مالزی است.

تحصیلات در مالزی

تحصیلات در مالزی

سیستم آموزشی کشور مالزی، همگام با القای نظم و ترتیب، اخلاق و ارزش های مذهبی و معنوی ، به دنبال تحکیم اتحاد ملی در کشور است که فقط از طریق اتخاذ برنامه های آموزشی منسجم و تأکید بر تاریخ و فرهنگ کشور میسر است. تأکید بر این موضوع باعث شده است تا دانش آموزان این کشور به درک درست و عمیقی از فرهنگ ها و سنن گوناگون موجود در کشورشان دست یابند . در مالزی، مرکزی برای ترویج زبان و ادبیات مالایو و انتشار کتاب هایی در این زمینه ایجاد شده است . در شهرهای مختلف مالزی، مراکزی نیز برای آموزش علوم اسلامی ، دایر است که مهم ترین آنها در ایالت کلانتان است . دولت بر نحوه ی فعالیت و نوع مواد آموزشی این مدارس نظارت میکند. طلاب این مرکز ، پس از اتمام تحصیلات ، به عنوان معلم علوم اسلامی مشغول به کار می شوند. تعدادی از آنها نیز جهت تکمیل تحصیلات به مراکز اسلامی کشورهایی نظیر عربستان و مصر می روند. برخی از دانشگاه های مهم مالزی به شرح زیر است:

 

دانشگاه های مالزی

دانشگاه مالایا (University of Malaysia)

دانشگاه در سال ۱۹۶۲ در کوالالامپور تأسیس شده است و ( تنها دانشگاه دولتی مالزی در داخل شهر است ) دانشگاه مالایا یکی از دویست دانشگاه ، برتر دنیاست. دروس این دانشگاه به دو زبان مالایی و انگلیسی ارایه می شود. این دانشگاه مورد تأیید وزارت علوم، تحقیقات و فن آوری و نیز وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ایران است و در اغلب رشته ها تا مقطع دکتری، دانشجو می پذیرد.

دانشگاه مالایا - تحصیلات در مالزی

دانشگاه مالایا – تحصیلات در مالزی

دانشگاه بین المللی اسلامی (International Islamic University Malaysia)

این دانشگاه در سال ۱۹۸۳ در نزدیکی کوالالامپور تأسیس شده است و دانشجویان مسلمان و غیرمسلمان مالزیایی یا خارجی را می پذیرد . تدریس در این دانشگاه به دو زبان عربی و انگلیسی است.

دانشگاه ملی مالزی (National University of Malaysia)

این دانشگاه در سال ۱۹۷۰ تأسیس شده است و در رشته های مختلف علمی، دانشجو می پذیرد.

دانشگاه تکنولوژی مالزی (University of Technology)

این دانشگاه در سال ۱۹۰۵ در اسکودایی (Skudai) تأسیس شده است و انواع رشته های فنی و مهندسی را دارد. از دیگر دانشگاه های دولتی مهم مالزی می توان به موارد زیر اشاره کرد:

دانشگاه تون حسین اون مالزی (Tun Hussein Onn University Of Malaysia)

دانشگاهی دولتی که در سال ۱۹۹۳ در ایالت جوهور در شهر باتو پاهات (BatO Pahat) تأسیس شده است.

دانشگاه تون حسین اون مالزی - تحصیلات در مالزی

دانشگاه تون حسین اون مالزی – تحصیلات در مالزی

دانشگاه علوم اسلامی مالزی (Islamic Sience University of Malaysia)

دانشگاهی دولتی که در سال ۱۹۹۸ در ایالت نگری سمبیلن در شهر نیلای تاسیس شده است که می تواند گزینه ای برای تحصیلات در مالزی برای ایرانیان باشد.

دانشگاه دفاع ملی مالزی (National Defence University of Malaysia)

دانشگاهی دولتی که در سال ۱۹۹۵ در کوالالامپور تأسیس شده است.

دانشگاه سلطان ادریس (Sultan Idris University of Education)

دانشگاهی دولتی که در سال ۱۹۲۲ در ایالت پراک تأسیس شده است که از دیگر گزینه های مناسب برای تحصیلات در مالزی می باشد.

دانشگاه دارالایمان مالزی (Darul Iman University)

دانشگاهی دولتی که در سال ۱۹۸۰ در شهر کوالاترنگانو تاسیس شده است.

 

 

لیست دانشگاه های مالزی

  • دانشگاه مالایا
  • دانشگاه بین المللی اسلامی
  • دانشگاه ملی مالزی
  • دانشگاه تکنولوژی مالزی
  • دانشگاه تون حسین اون مالزی
  • دانشگاه علوم اسلامی مالزی
  • دانشگاه دفاع ملی مالزی
  • دانشگاه سلطان ادریس
  • دانشگاه دارالایمان مالزی
تحصیلات در مالزی

تحصیلات در مالزی


منبع: تحصیلات در مالزی

 

موضوع :
برچسب ها : ,
امتیاز : 4 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در شنبه 3 مهر 1395ساعت 14:59 توسط سفری دیگر | تعداد بازديد : 57 | |

درباره استانبول

درباره استانبول

بخشی از میراث غنی شگفت انگیز استانبول به دلیل قرار گرفتن آن در نزدیکی تنگه ی بسفر است. استانبول محل تلاقی اروپا با آسیای صغیر است جایی که شرق و غرب با هم دیدار می کنند. با مطلب درباره استانبول با ما همراه باشید.

در صورت وجود هر گونه سوال در خصوص سفر به ترکیه، تور ترکیه و رزرو هتل در ترکیه با شماره تلفن های موجود در سایت تماس بگیرید. کارشناسان ما با لبخند پاسخگوی شما عزیزان خواهند بود.
زمانی خاندان بیزانس در این شهر زندگی می کردند. قسطنطنیه در قرن ۱۵ به دست عثمانی ها افتاد و بعد از آن به استانبول تبدیل شد. امروزه استانبول یک کلان شهر بزرگ و مدرن است. استانبول با ۱۴ میلیون نفر جمعیت یکی از شهرهای بزرگ جهان است. استانبول دارای تاریخی ۲۵۰۰ ساله است. امپراطوری عثمانی در این شهر از بالکان تا مصر امتداد داشته است. شاید این شهر تا حد زیادی یک شهر ترکی باشد اما در کل استانبول یک شهر جهان وطنی است. برخی از آثار تاریخی و باستانی استانبول مثل مسجد ایاصوفیه و چند کلیسای به جا مانده از زمان بیزانس جزو میراث جهانی یونسکو هستند. همچنین چند دخمه و بقایایی از دیوار شهر در قرون وسطی.
بخشی از شکوه تاریخی این شهر در زندگی پرمشغله ی قرن ۲۱ و خیابان های با ترافیک های سنگین و بازارها و کافه های مختلف محو شده است. این شهر در زمینه ی هنری و موسیقی و همچنین در زمینه ی مد و فشن هم بسیار پر کار است و دارای گالری های هنری مختلفی در سراسر شهر می باشد. بخش های شمال رودخانه و میدان تقسیم و بی اغلو هم از بخش هایی در شهر هستند که در زمینه مد و فشن فعالیت دارند. در ساعاتی از شب در برخی از خیابان های استانبول شاهد اجراهای زنده موسیقی و رقص و شب زنده داری خواهید بود.
تنها کباب نیست که از غذاهای محبوب در این شهر است. می توانید از انواع غذاهای متنوع ترکی در رستوران های سنتی و رستوران های مدرن شهر لذت ببرید. بدون بازدید از بخش آسیایی شهر که کاملا در تضاد با منطقه ی بی اغلو است این شهر را ترک نکنید. در منطقه ی Kadiköy که در نزدیکی رودخانه است می توانید رستوران های سنتی و بوتیک های مختلف و چند بار و کتاب فروشی پیدا کنید. استانبول یکی از شهر های جهان است که دارای معماری های چشمگیری می باشد.

درباره استانبول

درباره استانبول

تاریخچه استانبول

استانبول حدودا از سال ۶۷۰۰ قبل از میلاد قابل سکونت بوده است. این شهر در قرن هفتم قبل از میلاد با ساخت و ساز یونانی ها شروع به پپشرفت کرد. این شهر با توجه به قرار گرفتن در نزدیکی تنگه بسفر دارای یک موقعیت استراتژیک است و از اهمیت خاصی برخوردار است. در طول یک دوره مبارزه مبارزه بر سر قدرت در امپراط.ری رم در اواخر قرن دوم بیزانس توسط Septimius Severus محاصره شد و بعد از این که او امپراطور شد این شهر بازسازی شد. در قرن چهارم امپراطور Constantine بیزانس را پایتخت اعلام کرد و بعد ها نام آن به قسطنطنیه تغییر کرد. زمانی که امپراطوری به دو قسمت تقسیم شد، قسطنطنیه پایتخت روم شرقی شد و امپراطوری شرقی هزاران سال دیگر ادامه داشت در حالی که امپراطوری غربی از هم پاشیده شد. قسطنطنیه یکی از قدرت های پیشرو در اروپا شد و آثاری تاریخی مثل مسجد ایاصوفیه از نشانه های رهبری کلیسای ارتودوکس یونانی شد.
علی رغم قدرت بیزانس حمله ی اعراب یک تهدید محسوب می شدو حمله ی سال ۱۲۰۴ باعث تضعیف قدرت شهر شد. نهایتا بعد از ۳ روز محاصره عثمانی ها در سال ۱۴۵۳ استانبول را فتح کردند و این شهر مجددا متولد شد. در زمان حکوکت سلطان Mehmet آثار تاریخی زیادی از قبیل مسجد آبی و هم چنین چندین مدرسه و بیمارستان و حمام در نزدیکی بازار بزرگ ساخته شد. پایتخت امپراطوری عثمانی، استانبول یک مرکز مهم فرهنگی و سیاسی و تجاری و مرکز جهان اسلام بود. امپراطوری عثمانی بسیار قدرتمند بود تا این که در جنگ جهانی اول توسط نیروهای متفقین شکست خورد. بعدها مصطفی کمال اتاتورک رهبری یک جنگ استقلال را به عهده گرفت و جمهوری مستقل ترکیه را در سال ۱۹۲۳ تاسیس کرد. آتاتورک پایتخت جدید را به آنکارا منتقل کرد. اما استانبول همچنان با ساخت خیابان ها و بلوارهای جدید رو به رشد بود. در ۱۹۷۰ جمعیت استانبول به یک باره افزایش چشمگیری داشت و این شهر به یک کلان شهر بزرگ تبدیل شد.

درباره استانبول - تاریخچه استانبول

درباره استانبول – تاریخچه استانبول

  • آیا می دانستید که طولانی ترین حاکم امپراطوری عثمانی، سلطان سلیمان به دلیل داشتن قدرت نظامی و حفاظت از ادیان دیگر مثل کاتولیک و یهودی توسط مخالفان اروپاییش تحسین می شده است؟
  • آیا می دانستید که کاخ توپکایی استانبول در سایت شهر قدیمی آکروپلیس ساخته شده است؟
  • آیا می دانستید چهارمین جنگ صلیبی ۱۲۰۴ که برای اورشلیم در نظر گرفته شده بود منجر به غارت قسطنطنیه (استانبول امروزی) که بزرگترین شهر اروپایی آن زمان بود شد؟

آب و هوای استانبول

در تمام طول سال می توان به این شهر سفر کرد. در ماه های زمستان (دسامبر تا فوریه) ممکن است هوا سرد شود و دمای هوا به زیر صفر برسد و امکان بارش برف و باران هم وجود دارد. بین ماه های جولای تا آگوست هوا معمولا گرم و مرطوب است. از نظر آب و هوایی بهترین زمان برای بازدید از این شهر از آوریل تا می و از سپتامبر تا اکتبر است. ترکیه یک کشور سکولار است. اما ماه رمضان که مختص مسلمانان است در این کشور مورد احتران است. در طول این ماه فروش نوشیدنی های الکلی ممنوع است و بسیاری از مغازه ها در طول روز بسته هستند. در این مطلب در مورد آب و هوای استانبول بیشتر بخوانید تا بتوانید بهترین زمان برای تور استانبول و تور ترکیه را بیابید.

استانبول دارای آب و هوای نیمه گرمسیری و مرطوب است. (استانبول آب و هوایی معتدل دارد و فصل خشک ندارد و در بیشتر فصول سال بارندگی دارد.) تابستان استانبول گرم است. اما زمستان دارای آب و هوایی معتدل با بارش برف و باران است. به طور میانگین در طول سال ۲۴۲۱ ساعت آفتاب می تابد.
با توجه به سیستم طبقه بندی Holdridge استانبول در منطقه ای با آب و هوای گرم و خشک واقع شده است. گزارش ها نشان می دهد که در فصل زمستان درجه حرارت هوا در روز تا ۹٫۳ درجه سانتی گراد (۴۸٫۸ درجه فانهایت) و در شب تا ۳٫۳ درجه سانتی گراد (۳۸ درجه فارنهایت) می رسد. اطلاعات بیشتر درباره آب و هوای ترکیه را در این مطلب بخوانید.

تفریح در شهر استانبول

ساحل استانبول

استانبول سواحل ماسه ای زیبایی دارد که چندان هم از شهر دور نیستند. یکی از محبوب ترین آن ها در میان ساکنان استانبول Kilyos در دریای سیاه است و از مرکز شهر ۳۰ دقیقه فاصله دارد. در ماه های تابستان غریق نجات های زیادی در این ساحل هستند و این ساحل دارای امکانات وسیعی از تفریحات آبی می باشد. Yorukali Plaji یکی از سواحل عمومی محبوب در جزیره ی Princes است. در این جا می توانید از کیوسک هایی که در اسکله هستند جت اسکی کرایه کنید و یا برای قایق سواری بروید. در Avsa واقع در جزیره ی Marmara هم سواحل زیبایی وجود دارد. این جزیره در ۱۲۰ کیلومتر جنوب غربی شهر واقع شده است و به وسیله ی قایق می توان به این جزیره رفت.

ورزش های زمستانی

ترکیه به عنوان یکی از مقاصد تفریحی گردشگری تابستانی شناخت شده است اما گردشگران باید بدانند که در نزدیکی استانبول امکانات تفریحی ورزش های زمستانی هم وجود دارد. پارک Uludag در فصل زمستان از اواسط ژانویه تا اواسط مارس یکی از مقاصد تفریحی شلوغ است. حدود ۳۰ اتاق برای اقامت هم در این منطقه وجود دارد. برخی از گردشگران به عنوان یک سفر یک روزه یا یا برای گذراندن شب به این اقامتگاه زمستانی می آیند.

درباره استانبول - ساحل استانبول

درباره استانبول – ساحل استانبول

خرید در استانبول

یکی از تفریحات و جذابیت های استانبول وجود مراکز خرید بی شمار این شهر است. خرید و بازدید از مراکز خرید استانبول یک تجربه ی فراموش نشدنی خواهد بود.

اطلاعات کامل در خصوص مراکز خرید استانبول را در این مطلب بخوانید.

مناطق مهم خرید در استانبول

Sultanahmet یکی از مناطق مهم توریستی استانبول است و انواع صنایع دستی و عتیقه جات در مغازه های این منطقه به فروش می رسد. این منطقه دارای فروشگاه ها و مغازه های بی شماری است که اجناس ارزان قیمت می فروشند. برای خرید عتیقه جات بهتر است به Turnacibasi Sokak بروید. این منطقه برای خرید عتیقه جات قابل اطمینان تر است. اگر به دنبال برندهایی مثل Gucci, Armani و Hugo Boss هستید به منطقه ی Nisantasi بروید.

بازارهای استانبول

بازار بزرگ یکی از جاذبه های توریستی استانبول است. حتی اگر قصد خرید ندارید از این بازار دیدن کنید. جواهرات آنتیک و عتیقه جات و مبلمان و انواع منبت کاری و قلاب دوزی و … همگی در زیر سقف این بازار به فروش می رسد. در همسایگی بازار بزرگ، بازار معروف ادویه جات واقع شده است. این بازار عطر و بوی خاصی دارد و پر از زیتون و میوه خشک شده و آجیل و گیاهان دارویی و ادویه جات و ترشی جات و آبنبات های رنگی می باشد.

مراکز خرید استانبول

شعبه هایی از مراکز خرید بزرگ در حومه استانبول وجود دارد. مثل گالریا در آتاکوی (بین مرکز شهر و فرودگاه بین المللی استانبول) و آکمرکز در Etiler و Kankyon در منطقه ی Levent

درباره استانبول - مراکز خرید استانبول

درباره استانبول – مراکز خرید استانبول

ساعت کار مراکز خرید استانبول

ساعت کار عمده مراکز خرید استانبول از دوشنبه تا شنبه از ساعت ۹:۰۰ تا ۱۸:۰۰ می باشد. در فصل تابستان بیشتر این مراکز به خصوص آن هایی که در نواحی توریستی گردشگری هستند تا ساعت ۲۱:۰۰ باز هستند.

سوغات استانبول

فرش ها و قالیچه های دست باف استانبول بسیار معروف هستند. از دیگر سوغات استانبول می توان طلا و نقره جات و سنگ های قیمتی و ادویه و ترشی جات و شیرینی و لباس هایی با برند های بین المللی اشاره کرد.

اطلاعات مالیاتی

گردشگران خارجی باید در برخی از فروشگاه های توریستی برای خرید مالیات بر ارزش افزوده را هم پرداخت کنند. یک فاکتور خاص هم دریافت می کنند که مجوز خروج از فرودگاه یا بندر می باشد.

 

منبع: درباره استانبول

 

موضوع :
برچسب ها : ,
امتیاز : 4 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در شنبه 3 مهر 1395ساعت 13:16 توسط سفری دیگر | تعداد بازديد : 79 | |

نقشه ترکیه

نقشه ترکیه

در این مطلب نقشه ترکیه و نقشه فارسی ترکیه را برای شما آماده کرده ایم. دانلود نقشه راه های ترکیه و نقشه توریستی ترکیه برای دوستداران سفر با کیفیت بالا از لینک زیر امکان پذیر است.

>> دانلود نقشه ترکیه رایگان و با لینک مستقیم (کلیک کنید)

در صورت وجود هر گونه سوال در خصوص سفر به ترکیه، تور ترکیه و رزرو هتل در ترکیه با شماره تلفن های موجود در سایت تماس بگیرید. کارشناسان ما با لبخند پاسخگوی شما عزیزان خواهند بود.

نقشه ترکیه

نقشه ترکیه

تاریخ ترکیه

ترکیه در منطقه ی آناتولیا واقع شده و تقاطع میان آسیا و اروپا است. مردمان اولیه ی آناتولی که زبان آن ها منشا زبان هندی و اروپایی بوده اول هیتی ها و بعدها Phrygians و Thracians بوده اند. ۱۲۰۰ سال قبل از میلاد یونانی ها به آناتولی مهاجرت کردند و شهر بیزانس را تاسیس کردند. ۵۵۰ سال قبل از میلاد این منطقه مورد حمله ی پارسیان قرار گرفت و برای چند قرن بخشی از امپراطوری هخامنشی شد. زمانی که اسکندر کبیر حاکم مقدونیه شد ارتش خود را برای باز پس گرفتن منطقه از پارسیان به آناتولی فرستاد. بعد از مرگ او این منطقه بخشی از امپراطوری روم شد و بعدها پایتخت امپراطوری روم توسط کنستانتین به بیزانس منتقل شد. بعدها نام این شهر به قسطنطنیه تغییر کرد و امروزه استانبول نامیده می شود. بعد از تقسیم امپراطوری روم این شهر پایتخت امپراطوری بیزانس شد.
امپراطوری عثمانی در سال ۱۴۵۳ قسطنطنیه را فتح کرد و تا آفریقا و دریای سرخ سرزمین های خود را گسترش داد. در قرن های بعد امپراطوری عثمانی قدرت و سرزمین های خود را از دست داد و منحل شد. جمهوری ترکیه در سال ۱۹۳۲ تاسیس شد و بعد از معاهده ی لوزان پایتخت به آنکارا منتقل شد. مصطفی کمال آتاتورک اولین رئیس جمهوری ترکیه شد و تلاش کرد تا کشوری سکولار با رعایت حقوق زنان ایجاد کند.
در جنگ جهانی دوم ترکیه با آلمان و ژاپن مقابله کرد و به سازمان ملل پیوست. در سال ۱۹۴۷ ایالات متحده امریکا روابط خود را با ترکیه تقویت کرد. در سال ۱۹۴۵ ترکیه یک دموکراسی چند حزبی شد و کودتاهای نظامی برای پایان دادن به این دموکراسی شکل گرفت.

اطلاعات بیشتر درباره آب و هوای ترکیه را در این مطلب بخوانید.

نقشه ترکیه

نقشه ترکیه

دانلود نقشه ترکیه رایگان و با لینک مستقیم (کلیک کنید)

کشورهای همسایه ترکیه

ترکیه با بلغارستان، یونان، گرجستان، ارمنستان و عراق و سوریه هم مرز است.

شهرهای مهم ترکیه

  • آنکارا
  • استانبول
  • ازمیر
  • آنتالیا
  • قونیه

جغرافیای ترکیه

ترکیه دارای موقعیت جغرافیایی مهمی می باشد. از آن جایی که این کشور در آسیا و هم در اروپا واقع شده فرهنگ منحصر به فردی دارد. بیشتر قلمرو ترکیه واقع در آناتولیا است که بخش آسیایی ترکیه می باشد. بخش اروپایی این کشور Thrace نامیده می شود. قسمت آسیایی ترکیه در فلات مرکزی واقع شده است. کوهستان Köroğlu و Pontic در شمال آنکارا هستند و کوهستان Taurus در جنوب ترکیه واقع شده است. آرارات با ۵۱۳۷ متر (۱۶۸۵۴ فوت) بلند ترین قله ی ترکیه است.
رودخانه های Euphrates, Tigris و ارس از رودهای مهم ترکیه هستند و دو تنگه ی Dardanelles و بسفر که قسمت آسیایی و اروپایی ترکیه را از هم جدا می کند، هم از تنکه های مهم این کشورند. ترکیه دارای سواحی از دریای اژه، مدیترانه و دریای سیاه و هم چنین مرمره است.

جذابیت های ترکیه

استانبول بزرگ ترین شهر ترکیه است و تنها شهر جهان است که هم زمان در دو قاره واقع شده است. شهر استانبول دارای معماری ها و آثار تاریخی هم چون مسجد ایا صوفیه از دوران بیزانس و امپراطوری عثمانی می باشد. استانبول به داشتن بازارها و مراکز خرید بی شمار هم معروف است. در بازار بزرگ این شهر می توان انواع اجناس دست ساز و غذاهای محلی و چای ترکی تهیه کرد. پایتخت ترکیه، آنکارا، هم دارای زیبایی ها و آثار باستانی مثل قلعه آنکارا و مسجد کمال اتاتورک می باشد.

در این مطلب درباره استانبول بیشتر بدانید.
سایت های تاریخی بسیاری از قبیل خرابه های Ephesus و از دوران امپراطوری روم در این کشور وجود دارد. از زیبایی های طبیعی ترکیه می توان به کوه Nemrut که از میراث یونسکو است و دارای مقبره هایی تاریخی و مجسمه هایی از طلا است اشاره کرد. صخره های کاپادوکیه و خانه های سنگی از دیگر جاذبه های دیدنی ترکیه هستند. یک چشم انداز غیر معمول که توسط فرسایش دشت های اتش فشانی ایجاد شده و ایجاد غارها و شهر های زیر زمینی کرده هم از دیگر مناطق دیدنی این کشور است.

نقشه ترکیه

نقشه ترکیه

حمل و نقل در ترکیه

فرودگاه اصلی ترکیه، فرودگاه کمال آتاتورک در استانبول و بعد از فرودگاه Esenboga در آنکارا است. با استفاده از خط ریلی و قطار هم می توان به این کشور سفر کرد اما سفر با قطار بسیار طولانی خواهد بود. بسیاری از گردشگران برای تماشای مناظر زیبای مسیر سفر با قطار را ترجیح می دهند. بین شهر های آنکارا و Eskisehir و Konya هم خط قطار سریع السیر وجود دارد. برای گشت و گذار در داخل ترکیه هم می توان از تاکسی یا اتوبوس استفاده کرد اما باید توجه داشته باشید که برخی از قیمت ها بالا هستند. برای مسیر های کوتاه تر هم می توان از اتوبوس ها استفاده کرد و برای مسیرهای دریایی هم قایق های مسافربری وجود دارد. شهرهای اصلی مثل استانبول دارای سیستم های حمل و نقل عمومی مثل مترو و تراموا هستند. اطلاعات بیشتر را در نقشه ترکیه ببینید.

 

منبع: نقشه ترکیه

 

موضوع :
برچسب ها : ,
امتیاز : 4 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در شنبه 3 مهر 1395ساعت 12:56 توسط سفری دیگر | تعداد بازديد : 63 | |


صفحه قبل 1 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 صفحه بعد